Izgorela kuća porodici Ramadani

Porodici Ramadani izgorela je porodična kuća na Čukaričkoj padini. Roditelji sa dvoje male dece i trećim na putu ostali su bez krova nad glavom i jedva su spasili živote svojih mališana iz požara. Majka koja je trudna i treba da se porodi za nekoliko dana zbog stresa i traume doživela je komplikacije koje su uticale na još nerođenu bebu i moraće biti porođena carskim rezom.

Kuća koja je u potpunosti uništena nalazila se na državnom zemljištu. Pošto su ostali bez svega što su imali trenutno su smešteni kod svojih prijatelja, ali to rešenje je samo privremeno i nakon toga ne znaju kuda će.

Organizacija Merhamet Srbije pomogla je u skladu sa svojim mogućnostima tako što im je odneta hrana i odeća za prvu pomoć.

Apelujemo na sve koji mogu da na bilo koji način pomognu porodici kojoj je to zaista u ovom trenutku potrebno. Pomoć će biti najpotrebnija za bebu koja je na putu. Molimo sve vas koji možete da pomognete da nas kontaktirate.

Prema našim saznanjima ar placa u Ovči je oko 1200€, neophodno je da kupimo bar tri ara na kojima će porodica izgraditi svoj novi dom jer kako smo već rekli kuća se nalazila na državnom zemljištu.

Još jednom molimo sve vas koji ste u mogućnosti da na bilo koji način možete da pomognete porodici Ramadani da nam se javite, to možete učiniti pozivom telefona:

060/510-26-08 Emin Zejnulahu, predsednik udruženja Merhamet Srbija i

061/617-94-53 Porodica Ramadani.