Budimo humani

Kao što znamo naša organizacija Merhamet Srbije bavi se humanitarnim radom. Jedan od najboljih načina da svoj život ulepšamo jeste da pomognemo drugima. Bilo koja situacija koju život donese može proći na lepši način. Naše malo drugima mnogo znači, a da vrlo često toga nismo ni svesni. Ne treba da okrećemo glavu od onih kojima je pomoć potrebna, niti da samo posmatramo, onda kada pokrenemo sebe, pokrenućemo i druge i pomoći da zajedno stvorimo neki bolji svet. Humanitarni rad ne traži od nas ni da ugrozimo sebe, svoj status, ni svoje vreme već podstiče osećaj da smo korisni za zajednicu i da nekome sa malo truda možemo ulepšati dan, život.

Kada pogledamo oko sebe i posmtramo očima onih kojima je pomoć potrebna shvatamo da je oko nas mnoštvo stvari koje mi ni ne koristimo, a drugima bi značile. Bilo da je reč o garderobi koju ne nosimo, hrani ili novcu, shvatamo da humanitarni rad nije rezervisan samo za ljude koji imaju dobre finansijske mogućnosti.

Organizacija Merhamet Srbije daje sve od sebe da pruži i usmeri pomoć onde gde je ona neophodna bilo da je reč o deci, porodicama, pojedincima ili ugroženim grupama. Ovom prilikom želimo da pozovemo sve ljude koji žele i u mogućnosti su da se pridruže i zajedno sa nama pomognu onima kojima je to neophodno.

Za sve one koji žele da pomognu možete nas pronaći:

ul. Cara Uroša 24, 11 000 Beograd, subotom od 10 – 12h.

Možete nas kontaktirati i putem mail-a:

office@merhamet.rs

Ili putem telefona:

060/510-26-08 Emin Zejnulahu, predsednik udruženja Merhamet Srbija.